Home
Lucht
Verwarming
Cv-ketels
Ventilatie
Elektra
Zonne energie
Industrie
Winkel
  
         
         Contact gegevens.
         Hooilandseweg 57
         9983PB ROODESCHOOL
         0595850826 / 0640377287
         info@vanhengelaar.nl
   Luchtverwarming
Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend. De nieuwe branderautomaat voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is nog energiezuiniger. Ook koeling behoort tot de mogelijkheden. Doordat voor koeling een hogere capaciteit aan luchtverplaatsing gewenst kan zijn, is de Allure-serie hierop uitgebreid. Een geheel nieuwe, uiterst bedieningsvriendelijke Brink klokthermostaat met toekomstgerichte E-bus levert de techniek om uw woning snel en energiezuinig op de gewenste temperatuur te brengen.

Door de integratie van regelingen is de Allure snel en eenvoudig uit te breiden met een warmtepomp. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

       Allure
        Elan
De Elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.). Door langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur. De continue ventilatie verbetert het binnenklimaat. Het toestel is uitstekend te combineren met warmteterugwinning.
De Elan is eenvoudig uit te breiden met de warmteterugwinunit Renovent HR. Door dezelfde vormgeving vormen de twee op elkaar gezette toestellen optisch één geheel. De standaard filters (vlakfilters) halen 95% van de stofdeeltjes uit de lucht. Het fijnstoffilter (klasse F6) haalt er zelfs 99% uit en is uitermate geschikt voor mensen met allergieproblemen. De Elan is voorzien van een display, waarmee het toestel is in te stellen.